Kruidenpeeling

Green Peel Kruidenpeeling

Op zoek naar een peeling die werkelijk wat doet voor uw huid,en waarvan u direct het gevoel heeft dat er wat ‘gebeurt’ met uw huid!!
Dan is GREEN PEEL (kruiden peeling) iets voor u!

Deze 100% plantaardige kruidenpeeling is doeltreffend en vermijdt
alle mogelijke neveneffecten.

De GREEN PEEL kruiden peelingkuur, is een medische ontwikkelde wereldwijd
en al meer dan 50 jaar toegepaste biologische methode voor de peeling van
de huid op zuiver plantaardige basis, op punt gezet door dr. Med. Christine Schrammek.

Mela Wave Treatment

Doelgerichte behandeling voor het verminderen van pigmentvlekken! Behandelingsdoelstelling is het verminderen en verhelderen van hyperpigmentatie op een zachte manier. Tevens word de celregeneratie gestimuleerd. Voor het optimaalste resultaat word deze behandeling geadviseerd icm de fresh-up kruidenpeeling en producten voor thuisgebruik.

€82,50

Fresh-up Kruidenpeeling

100% natuurlijke peeling! Voor de behandeling van rimpels, lijnen, pigmentvlekken, grove poriën, huidveroudering, littekens, acne huid. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm van 4 of 6 behandelingen gedurende 8 a 12 weken. Of als onderhoudsbehandeling 1 maal in de drie maanden.

€90,00

Skin in balance treatment

Professionele op maat gemaakte behandeling! Deze professionele verzorging is een perfecte, individuele op maat gemaakte behandeling. De verzorgingsformules bieden bescherming, hebben een anti-oxidatief effect en versterken de barrière functies van de huid. Een heel doeltreffende behandeling, toch zacht voor een dergelijke gestreste huid die versterkt en verzorgd.

€77,50

Herbal Beauty Treatment

Voor de onzuivere, vette huid met een neiging tot puistjes! De Herbal Beauty masks zijn heel gericht samengesteld op maat van de specifieke noden van de huid. Geniet van de verzachtende warmte, aangename texturen en verleidelijke geuren. Het helpt te ontspannen na een hectische dag. Deze ontspanning in combinatie met natuurlijke ingrediënten hebben een positief effect op de huidstructuur.

€95,00