Omegaflow Vis Collageen

Wat is collageen?

Je hoort er ontzettend veel over de laatste tijd. Maar wat is collageen? Collageen is een eiwit in het lichaam. Het geeft structuur aan je botten, kraakbeen, spieren én gewrichten. Het zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Tevens vind je in collageen veel aminozuren die zorgen voor mooi en glanzend haar. Eigenlijk is collageen gewoon een fantastisch ingrediënt voor je huid, haar en nagels.

Collageen zit voornamelijk in dierlijke voeding en dan vooral in de huiden en botten van dieren. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid natuurlijk collageen in je lichaam af, ook wordt de productie van nieuwe collageen steeds minder. Minder collageen, betekent minder stevigheid en minder elasticiteit. Oftewel, een slappere huid, meer rimpels en zichtbare lijntjes. Gelukkig kun je collageen aanvullen door middel van verschillende huidverzorgingsproducten en supplementen.

Op zoek naar huidverzorging die van binnenuit werkt?

Wist je dat je vanaf je 25e levensjaar ongeveer 1-2% collageen per jaar verliest? Dat is behoorlijk veel. Het is dus geen overbodige luxe om vanaf deze leeftijd collageen toe te voegen aan je dagelijkse beauty routine. Naast dat je collageen in veel verschillende huidverzorgingsproducten kunt vinden, zoals serums en crèmes vind je bij Beauté Vital Beauty&SKin ook supplementen. Deze dragen bij aan een jongere en gezonde huid.

Ons advies

De Visolie Collageen van Omegaflow zit boordevol goede ingrediënten die helpen aan een gezonde huid, haar en nagels. Ook draagt collageen bij aan de opbouw van spieren, pezen en botten en bevat het bovendien een natuurlijke vitamine C.  Wat van belang is voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt.

Omegaflow heeft gekozen voor het superieure viscollageen, omdat het aminozuurprofiel het meest vergelijkbaar is met het menselijke collageen. Het MSC-keurmerk is voor ons het bewijs dat de viscollageen afkomstig is van wilde vis en dus niet kweektilapia, varkens of koeien.

  • Gehydrolyseerd viscollageen (meer dan 90% eiwit)
  • Van 100% wilde Noorse kabeljauw (geen tilapia!)
  • Zachte natuurlijke aardbeiensmaak
  • Goed oplosbaar, ook in koude dranken
  • Met natuurlijk vitamine C 

Gebruik

Dagelijks 1 maatschep toevoegen in water of yoghurt. 1 pot viscollageen bevat 150 gram en is goed voor 30 dagen gebruik. geadviseerd wordt om dit dagelijks te blijven gebruiken voor het beste resultaat en behoud van het resultaat.

prijs

1 pot viscollageen kost €24,95 en is verkrijgbaar in de salon.

 

 

 

 

 

 

Quanis Dermafiller Treatment

Quanis Dermafiller Treatment
(45min) €59,50

Quanis Dermafiller

Kuur 2 behandelingen, 1x salonbehandeling, 1x thuisbehandeling
(45min) €86,50

Quanis Dermafiller home

Na de behandeling
Om het beste resultaat te bereiken adviseer ik om Quanis Dermafiller wekelijks thuis toe te passen met de Quanis Dermafiller home of losse patches. De eerste behandeling vind altijd plaats in de salon.
8 behandelingen €199,50